torstai 27. elokuuta 2015

Syysmekko

Aamulla kun heräsin, tuli kunnon siivousvimma. Välillä vaan tulee sellanen fiilis, että on pakko vähän putsata kotia. Nytkin oli kulunut jo vähän aikaa viime pölyjen pyyhinnästä, ja putsailin ties mitä koloja meiän kämpästä. Myös tavaroita oli jäänyt levälleen, esimerkiksi vanha peitto (uusi ostettiin jo muutamia viikkoja sitten) kökötti vaan makkarin nurkassa. Pieniä asioita, mutta kun tavaroita järkkäilee, tulee yleisilmeestä aina siistimpi. Ja itselle parempi olo!

 photo DSCN3236 2_zpsf9pgqjnk.jpg

Eilen oli mun harjoittelun viimeinen päivä toimistolla, ja illalla näin tyttöjä. Alun perin meiän piti nähdä stadissa, joten jäin sinne odottelemaan. Suunnitelmat kuitenkin muuttuivat, ja sen aikaa kun odottelin niiden selkiytymistä, piipahdin vähän shoppailemassa. Päädyin ostamaan ihanan syksyisen trikoomekon, vaikka sitäkään en nyt ihan välttämättä tarvitsisi... Se tulee olemaan tosi kiva vaikka ohuiden sukkahousujen ja mustan pörröneuletakin kanssa. Tykästyin nyt loppukesästä tämän muotoiseen kaula-aukkoon, jota varsinkin topeissa on näkynyt paljon. Harmi että lämpenin sille vasta vähän myöhässä, ja kesätopit meni sivu suun!

   photo DSCN3250 3_zpswnkzngao.jpg

Päästiin lopulta muutaman mutkan kautta mahat ruokaa huutaen syömään. Jutskailtiin ja nautiskeltiin, ystävät on kyllä parhaita.

Tällä hetkellä oon pikkuveljen luona juttelemassa reilijutuista. Itse olin reilaamassa 2012 kesällä, ja veli on lähdössä nyt maanantaina. Käytiin läpi kaikenlaisia huomioon otettavia juttuja ja tehtiin listaa siitä, mitä pitää ottaa mukaan. Kiva muistella samalla omaakin reissua. Vähän tekisi taas mieli munkin maailmalle. Veljen matka alkaa Budapestista, jossa mekin oltiin nyt kesällä vajaan viikon verran. Oli kyllä kiva paikka!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti