lauantai 17. lokakuuta 2015

Lemppari huulimeikit

 photo DSCN3421_zpsugof0hbn.jpg

Aika rientää ja kaikenlaista mielenkiintoistakin on meneillään. Tuntuu, ettei mistään haluaisi luopua, mutta samalla hirvittää oma jaksaminen nyt kohta ja ensi keväänä. Ihania mahdollisuuksia, ja ensimmäinen innostuksenaalto opparin tekemisestä. Tähän asti kun se on tuntunut vaan inhottavalta velvollisuudelta ilman mitään kiinnostavaa aihetta.

Ruokaakin on tullut tehtyä vaikka mitä, muun muassa ihanaa pizzaa mökiltä löydetyistä suppilovahveroista! Koko syksyn kestänyt etsiminen (lue: muutaman kerran käyty metsässä, mutta silti) päättyi viimein ja sienipäiväuneni toteutui. Pimeyden takia tuotosten kuvailu on vähän jäänyt.

Kyllä on ollut kuitenkin ihanaa, kun syksysäät ovat olleet tähän asti niin hyvät. Kesällä harjoittelupaikan verkkolehteen tehdyn jutun myötä maalaillut uhkakuvat pimeydestä ja kaamosväsymyksestä tuntuvat nyt kaukaisilta. Huonommatkin säät ovat varmasti tulossa, joten nautitaan nyt!

Tähän postaukseen keräsin kuitenkin huulimeikeistä lemppareimpia. Käytän lähes joka päivä joko huulipunaa tai -rasvaa. Se antaa raikkaan ilmeen kasvoille, vaikka olisi laiska eikä jaksaisi paljon muuten meikata.

Huulirasvat ovat tässä:


 photo DSCN3416_zpsfbmvsccs.jpg

Neljä Maybellinen Babylips-huulirasvaa ja viides oranssinpunainen on Avonin. Babylipsit ovat muistaakseni Saksasta, ja siksi vähän erilaisia kuin mitä Suomesta saa tällä hetkellä. Keltainen ja lila puikko tuovat huuliin enemmänkin vain kiiltoa, persikanvärinen taas näyttää huulilla aikalailla samalta kuin hylsyssäänkin. Se on kuitenkin yllättävän hohtava ja näyttävä. Vaaleanpunainen tekee huuliin kivan pinkin värin, ja Avonin puikolla (sävy Protecting Peach) saa tummempaa väriä, mutta silti kevyemmin kuin huulipunalla. Luottotuotteita kaikki! 

Huulipunat:


 photo DSCN3389_zpsxbzjmewk.jpg
Ensimmäisen kuvan punat ovat Avonin Ultra Color Indulgence-sarjaa ja mun ehdottomia lemppareita. Koostumus on ihanan kostea ja tuote pysyy huulilla hyvin. Vaaleampi sävy Petal Pink on ihana kylmä pinkki, joka on huulilla yhtä peittävä ja vaalea kuin hylsyssäkin. Punaisempi väri, sävy Peach Petunia on vähän voimakkaampi ja näyttävämpi.

 photo DSCN3375_zpstcyl8egn.jpg

Toisen kuvan punat ovat vasemmalta Avonin, Macin ja Avonin. Jep, mun mielestä Avonin huulituotteet on hyviä! Hinta niissä on edullinen ja laatu siihen nähden hyvä. Avonin (Ultra Colour: Ripe Papaya) ja Macin (Costa Chic) punat vasemmalta ovat sävyiltään lähes samanlaiset. Näillä saa huulista herkullisen korallinväriset. Oikealla oleva Avonin puna (ColorTrend: High Society) on erityinen siksi, että siinä on kaksi väriä. Tämä on ollut helppo ottaa vaikka matkalle mukaan, kun yhdestä saa kaksi erilaista. Tästä punasta olen käyttänyt enemmän tuota vaaleaa, mutta tummempikin on ollut käytössä. ColorTrend sarja on Avonilla edullisimmasta päästä.

Kaiken kaikkiaan huulipunista lempisävyjä ovat pinkit, persikat ja korallit. En ole oikein oppinut käyttämään tummia punaisia, rusehtavia tai tumman liiloja punia. Esimerkiksi tumman punaisella huulipunalla olo tuntuu jotenkin liian hienolta. Juhlissa tai erityisissä tilaisuuksia on sitäkin väriä joskus tullut kannettua.

Onko sulla samoja lemppareita, tai vinkkiä hyvistä huulimeikeistä?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti