tiistai 15. syyskuuta 2015

Hektisen vapaapäivän lopussa odottaa rentoutus

 photo DSCN3342_zpsqk9vvjyi.jpg

Tässä parin päivän sisään on ollut jos jonkinmoista pientä säpinää. Sain muun muassa eilen päähänpiston siitä, että laitan muutaman tavaran myyntiin fb-kirppikselle. Ajattelin ehkä, että joku vaan tulee ne hakemaan ja asia on hoidossa. Ei se ihan niin mennyt... Ensinnäkin olisi voinut aloittaa laittamalla ilmoitukseen vaan muutaman tavaran yli 10 sijasta, joista osa sentään oli samoissa kuvissa. Lisätietopyyntöjä, alustavia varauksia ja jonoja alkoi sadella, enkä aluksi meinannut pysyä kärryillä. Sain kuitenkin nopeasti sovittua noutoja, ja yli puolet tavaroista myytyä! Ensimmäinen ostaja saapui ovelle jo parin tunnin päästä ilmoituksesta.

Hankalinta näissä ovat ne tilanteet, kun ihmiset eivät kirjoita sillä tavoin, kun on säännöissä sovittu. Laitetaan vaan "mulle tämä ja tämä", kun taas seuraava kirjoittaa sen oikean käytännön mukaan, jolloin hänen pitäisi saada tavara, vaikka oli vasta toisena kommentoimassa. Alan nyt ymmärtää paremmin kaikenlaisia fb-kirppisriitoja. Mun kohdalla kaikki meni kuitenkin hyvin ja pääasia, että tavaraa lähtee kiertoon. En kyllä tiedä milloin seuraavaksi uskaltaudun myymään. Kokemus tämäkin!

 photo DSCN3496_zpsmngizv9j.jpg

Tämä päivä onkin sujunut niiden kouluhommien parissa, jotka eilen jäivät kirppishulinoiden takia tekemättä... Kokkailin äsken pitkästä aikaa perunamuusia ja nakkikastiketta kukkakaalin ja porkkanan kera. Pitkään eri variaatioita perunamuusista kokeilleena löysin vasta nyt vastauksen täydelliseen perunamuusiin (joka olikin ihan ilmeinen, miksi en ole aiemmin kokeillut): punaisen maidon! Nyt se oli niin kuohkeaa kun olen halunnutkin.

 photo DSCN3457_zpsokjf72mg.jpg

Äippä oli taas työmatkalla, ja toi tuliaisiksi ihanat sinisenkirjavat ikään kuin liukuvärjätyt treenihousut, ja ohutta farkkukangasta olevat rennot housut. Ne päällä olenkin hengaillut nyt aika monena päivänä.

 photo DSCN3499_zpsksrqszs5.jpg

Saan tänään toivon mukaan vielä vähän aikaiseksi, ja illalla pääsenkin rentoutumaan joogan pariin. Siitä tulee niin hyvä fiilis, ihanan rento ja rauhallinen, ja kroppa avautuu. Niiden energiavirtojen myötä saan toivottavasti vähän paremmin unta kuin viime yönä. Siis rentoutumisvinkki: joogaa. Se vaatii muutamia kertoja, että siihen pääsee sisälle, eli ekan kerran jälkeen ei kannata luovuttaa. Ja toisena foam rollerilla selän rullaus. Rentouttaa ihanasti vaikka juuri ennen nukkumaanmenoa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti