tiistai 22. syyskuuta 2015

Piristystä makuuhuoneen sisustukseen

 photo DSCN3533_zpsg5d1hdrb.jpg

Makuuhuoneen vaalea pörrömatto on ollut mulla jo monen vuoden ajan myös huoneessani vanhemmilla asuessa. Se on ollut ihan vielä ihan hyvä, enkä ole opiskelijabudjetin puitteissa raaskinut ostaa sen tilalle uutta. Kooltaankin se on sopinut nykyiseen makuuhuoneeseen oikein hyvin. Nyt sain kuitenkin tädiltäni ihanan kuviollisen villamaton harmaan ja luonnonvalkoisen värisävyin. He eivät pystyneet sitä pitämään perheenjäsenen allergisuuden takia. Meiltä se sai rakastavan kodin!

 photo DSCN3528_zpslnmll4nz.jpg
 photo DSCN3534_zpssoyd4jpo.jpg  photo DSCN3530_zpsgeekcuqk.jpg

Päiväpeittoni tarina on kutakuinkin sama kuin pörrömatonkin. Se on ollut nykyiseen sänkyyn sopivan kokoinen ja tykkään siitä edelleen. Mukavaa vaihtelua tuo kuitenkin tämä uusi täysin valkoinen ohut päiväpeitto, johon yksivärisenä on helpompi yhdistää erikuosisia tyynynpäällisiä. Sen kanssa sopii nyt myös ihana pörröinen ja pehmeä torkkupeittoni, jonka olen levittänyt sängylle aina hieman eri lailla päivästä riippuen. Sisustustyynyt ovat lempijuttujani pienen budjetin sisustuksessa, sillä niillä saa nopeasti vaihtelua ja vähän uutta ilmettä.

 photo DSCN3469_zps6qbu315x.jpg
 photo DSCN3537_zps4i0uqm4p.jpg

Makuuhuone uusiutui siis ihanalla matolla, päiväpeitolla ja erilaisilla tyynynpäällisillä. Vanha mattokin sai jäädä sängyn päätyyn, kun lattiatilaa on siinäkin niin paljon, että se siihen mahtuu. Olen tosi tyytyväinen lopputulokseen ja huone on todella viihtyisä. Pieni vaihtelu aina virkistää, vaikka kokonaisuudessaan huone ei muuttunut radikaalisti. Vanhaa ulkoasua voit kurkkia täällä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti