perjantai 4. syyskuuta 2015

Tervetuloa syysarki!

 photo DSCN3341_zpszle8faan.jpg

Viikonloppuna ja alkuviikosta kävin tankkaamassa vielä viimeisen kerran vähään aikaan luontoenergiaa mökiltä. Poimittiin mummin kanssa vielä marjoja, kun puolukatkin alkaa olla kypsiä. Marjoja peratessa oli hetki, jolloin rankkasade iski samalla, kun aurinko paistoi ja ukkonen jyrähteli.

 photo DSCN3323_zpsxtkjnst0.jpg  photo DSCN3322_zpsft2injdp.jpg

Käytiin viime viikolla myös vihdoinkin testaamassa Friends&Brgrs, ja oli kyllä ihan hyvät hampparit!

 photo DSCN3310_zpsjpvqqo0k.jpg

Koulu alkoi viimein eilen, ja tänään on ollut kaikenlaisten asioiden hoitamispäivä. Tuntui oudolta istua auditoriossa tuijottamassa kankaalle, kun edellisestä kerrasta on taas vierähtänyt monta kuukautta. Kävin tänään ostamassa kalustepyöriä ja ruuveja sohvapöytää varten, ja tuntui taas kyllä niin naiselta siellä rakennustarvikkeiden keskellä... Minua palvellut miesmyyjäkin tuntui olevan sitä mieltä, että naiset ei tällaisia osaa. Vaikka miten voi oppia, jos ei saa edes kysyä?

Matka jatkui apteekista ruokakauppaan, ja kotona odotti kaikkea pientä hommaa: laskujen maksamista, pyykkäystä, yhden kukan operoimista toiseen ruukkuun, banaanikärpäsarmeijan karkotusta ja sen sellaista. Ihanaa, kun saa hoidettua asioita. Ehdin selailemaan myös vanhoja Kauneus&Terveys-lehtiä, joista sai taas uutta irti, kun kyseisten lehtien lukemisesta oli jo vierähtänyt aikaa.

Nyt musta on imetty viimeisetkin mehut rankan ryhmäliikuntatunnin puitteissa, ja perjantai-illan vietto saa alkaa. Nälkäkiukku pääsi iskemään treenien jälkeen, joten ruokaa kiitos!! Laitetaan joku leffa pyörimään ja luulenpa että pakastimesta löytyy jätskiä!

Blogi löytyy nyt myös Bloglovinista pienten alkuvaikeuksien jälkeen.. Ensin en saanut blogia lisättyä sivustolle, ja kun se sinne yhteydenoton jälkeen ilmestyi, oli osoite väärä. Nyt se kuitenkin toimii!

Follow my blog with Bloglovin

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti